Arriba un Carnaval extraordinari en molts sentits! 

CartellCarnaval2018L_1280x768
Per començar, és un any en què el carnaval arriba aviat. La rua serà el 9 de febrer! La màgia i la vistositat de la nostra desfilada lluïrà als carrers encara plens d’hivern. Però això no ens fa patir, l’escalfor la posem tots nosaltres, amb les nostres ganes de gresca i festa participativa, en el millor escenari: l’itinerari clàssic de la carretera de Girona.

Tenim un cartell preciós, que arriba de la mà d’una autora olotina que ha rebut altres guardons en cartells com el de Fires de Girona o les Festes del Tura. El cartell, molt bonic, també ens ensenya com ens veuen des de fora. I l’autora ens ha dibuixat amb un cartell on s’hi veu molta diversió i sobretot molts elements mariners que ens uneixen. La colla del Carnaval, les Esponges, segur que també tenen alguna cosa a dir…

Seguim també amb un canvi extraodinari, que és la celebració dels actes més multitudinaris a l’envelat del Guíxols Arena, a Vilartagues. La festa, com mana la tradició, a l’envelat! I serà un punt de trobada magnífic, on es podrà aparcar bé a les immediacions, amb tot a punt per celebrar el millor dels carnavals i la millor de les festes. I que ningú no es preocupi per accedir al recinte si el dia de la Rua us trobeu a la part de mar: un autobús llançadora us portarà, gratuïtament, al cor de la Festa, a l’envelat carnavaler.

Som molts i moltes els que tenim la disfressa a punt, perquè el carnaval l’entenem com la festa major d’hivern. Necessària com a pausa festiva en el camí. Un camí que ens porta a fer grans projectes per la ciutat, com esteu veient darrerement, però que ens donarà uns dies de treva per gaudir com sabem fer els ganxons i ganxones.

Senyores i senyors, nens i nenes de la sala, benvinguts al carnaval més extraordinari de la Costa Brava, amb envelat inclòs!

Carles Motas i López
Alcalde de Sant Feliu de Guíxols